EXCLUSIV // Citația Procurorilor pentru Ucigașa Ursachi!

ana ursachi fb

Sursele Moldova24 au declarat pentru reporterii noștri că oamenii legii au mers la două adrese în care locuiește Ana Ursachi și au încercat să-i înmâneze citația.

Polițiștii nu au găsit-o însă acasă nici la Buiucani, pe strada Onisifor Ghibu, unde locuiește mama avocatei și nici la Botanica pe Strada Dacia, unde aceasta concubinează cu unul dintre frații Stepuleac.

Urmare a acestui fapt, oamenii legii au cerut informații de la poliția de frontieră despre locul aflării acesteia. Potrivit datelor obținute, oamenii legii au constatat că aceasta nu se află în țară.

Amintim ca anterior Today.md a scris că la numai câteva zile de la apariția filmului „Avocata Diavolului” și anunțul procuroraturii de reluare a dosarului de omor din 1997, Ursachi a părăsit țara.

La data de 20 octombrie aceasta a luat avionul spre București, de unde a zburat mai târziu la Frankfurt. Sursele noastre susțin că a avut întâlnire cu Victor Țopa, finanțatorul Platformei DA. Din Frankfurt, seara la ora 20:00, aceasta a luat avionul spre aeroportul Domodedovo din Moscova.

La Moscova aceasta s-a văzut cu Renato Usatii de unde a zburat spre Minsk. Din Minsk, avocata acuzată de omor, a mers la Kiev unde a susținut o conferință de presă în apărarea lui Veaceslav Platon, acuzat de organizarea Laundromatuluii și delapidarea din BEM.

Din Kiev, avocata a decis să nu se mai întoarcă la Chișinău pentru că a aflat că procurorii au avansat mult în investigații și ea urmează să fie reținută. Cel mai probabil, spun sursele noastre, Ursachi va fi anunțată în căutare internațională.

You may also like

Comments are closed.

By