EXCLUSIV // Ana Ursachi a zburat la Minsk, însărcinată de Renato Usatîi …cu o misiune nouă (DOVADA FOTO)

ursachi
După ce a vizitat Frankfurtul și Moscova, Ana Ursachi a fost trimisă de Renato Usatîi la Minsk, cu o misiune specială. Aseară aceasta a decolat din aeroportul Domodedovo cu destinația Minsk. Astăzi, aceasta a mers la Procuratura Generală din Republica Belarus unde a depus o cerere în calitate de avocat a lui Usatîi, prin care anunță oamenii legii de acolo că în zilele apropiate Renato urmează să fie furat din Federația Rusă de către serviciile speciale moldovenești și să fie dus pe teritoriul Republicii Belarus. Potrivit scenariului lui Renato, odată adus pe teritoriul Republicii Belarus, Moldova îi va cere extrădarea.

Potrivit acordurilor dintre Republica Moldova și Republica Belarus, cei dați în căutare sunt extrădați fără probleme de autoritățile de acolo, din acest motiv, Renato are frică de faptul că un asemenea scenariu nevirosimil ar putea fi pus în aplicare și a decis să ceară autorităților din Minsk să nu-l extrădeze, ci să-i rețină pe acei care îl vor fura din Moscova.

După ce și-a îndeplinit misiunea dată de Usatîi, Ursachi a zburat spre Kiev, iar de acolo urmează să se întoarcă azi seara în Republica Moldova, unde este așteptată să dea mai multe explicații atât oamenilor legii, cât și presei.red_AU

You may also like

Comments are closed.

By