Dodon: „Domnișoara, mademoiselle Sandu, ar fi bine să mai coboare să discute cu lumea. Dacă va ceda, Năstase va fi prostul satului”

dodon

Igor Dodon, președintele PSRM și candidatul formațiunii la funcția de Președinte susține că oponenții săi de pe eșichierul de dreapta – Maia Sandu și Andrei Năstase – seamănă cu protagoniștii serialului indian Izaura. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Pahomi” de la postrul RealitateaTV și a vizat negocierile celor doi în privința stabilirii unui candidat comun din partea opoziției la funcția de Președinte.

„Maia Sandu și Andrei Năstase seamănă cu serialul Izaura. Domnișoara, mademoiselle Sandu, девушка с фейсбука (fata de pe Facebook), ar fi bine să mai coboare să discute cu lumea. Andrei Năstase a reușit să scoată oamenii la protest, a tras o anumită carieră. Ar face sinucidere dacă ar renunța în fața Maiei care a stat toată viața în birou. Dacă va lua această decizie va fi prostul satului”, este de părere Dodon.

Referindu-se la șansele acestora de a accede în turul II, candidatul PSRM s-a arătat sceptic, menționând că are șanse să câștige alegerile din primul tur. „Chiar dacă cedează unul sau altul, probabilitatea că va ajunge vreo unul în turul doi este minimă. Lupu este mai activ. Ei nu sunt prezenți, chiar dacă va ceda, asta nu înseamnă că cel care rămâne va ajunge în turul doi. Cel care va ceda, va ucide proiectul politic”, afirmă Igor Dodon.

sursa: Politics.MD

You may also like

Comments are closed.

By