3 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

CRIMĂ în capitală, comisă acum 7 ani! Și-au omorât bebelușii după care i-au îngropat // VIDEO

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău de comun cu angajaţii Procuraturii mun.Chişinău au demascat şi au documentat acţiunile criminale a doi concubini, bănuiţi că şi-ar fi omorât intenţionat doi copii nou-născuţi.

Mama biologică, în vârstă de 37 ani, şi concubinul ei de 29 ani sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru omor intenţionat şi pruncucidere. Cei doi au la întreţinere patru copii dintre care trei minori.

Potrivit informaţiilor obţinute în cadrul investigaţiilor desfăşurate pe parcursul lunilor iulie-august curent, crimele ar fi avut loc pe parcursul anilor 2008 – 2009, când ambii părinţi i-ar fi omorât la domiciliu imediat după naştere. Aceștia i-au învelit în sacoşe din plastic, ulterior i-au îngropat în ograda casei şi la marginea unei păduri din localitate.

Astfel poliţiştii au efectuat săpături în locurile respective, fiind depistate osemintele a doi nou-născuţi, care au fost examinate preliminar la faţa locului de către medicul legist. În cadrul audierilor ambii au recunoscut că, motivul uciderii nou-născuţilor ar fi fost lipsa surselor financiare. În acest context au fost numite expertizele medico-legale, în procesul cărora vor fi expertizate osemintele ridicate.

Potrivit legislaţiei penale în vigoare, învinuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 ani până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img