Căutat de poliţie! A jefuit operatoarea unui cazino // VIDEO

Screenshot_2

Individul care apare în imagini este căutat de ofiţerii de investigaţii ai Inspectoratului de Poliţie a sectorului Ciocana. Acesta ar fi deposedat în mod deschis operatoarea unui salon de jocuri electronice, de aparatul de casă şi control.

Potrivit operatoarei, acesta ar fi pierdut mai multe partide de jocuri, după care s-a apropiat de tejghea, a luat aparatul de casă şi control și a plecat. Întrucât operatoarea se afla singură la locul de muncă, nu a încercat să opună rezistenţă individului. Ulterior ea a solicitat intervenţia pazei şi poliţiei.

Pe marginea acestui caz a fost iniţiat un dosar penal pentru jaf, în cadrul căruia sunt demarate acţiuni speciale de identificare şi reţinere a făptaşului. Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să informeze imediat Poliţia la numărul de telefon: 0 (22) 47-11-53 sau 902.

Conform prevederilor legislaţiei penale în vigoare, suspectul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 4 000 lei la 10 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By