Avocata Ana Ursachi va fi interogată în dosarul omorului comis în 1997

Ana-Ursachi

Dosarul în care figurează avocata Ana Ursachi, în calitate de complice la un omor comis în 1997, a fost redeschis. Ana Ursachi urmează a fi interogată. Informația a fost confirmată pentru Today.MD de către Corneliu Bratunov, adjunctul interimar al procurorului șef al Procuraturii de Combatere a Crimelor Organizate.

Dosarul a fost clasat în aprilie 2001 și a fost redeschis acum aproximativ o lună.

Amintim că portalul Today.MD a realizat un documentar în care scoate la iveală noi detalii din trecutul „Avocatului Diavolului”, Ana Ursachi și implicarea directă a acesteia în omorul unei profesoare de limbă și literatură rusă, una dintre victimele grupării criminale din care făcea parte Ana Ursachi. Potrivit mărturiilor obținute de realizatorii filmului, Ursachi era capul grupării care se ocupa cu deposedarea de apartamente a persoanelor vulnerabile. Pentru a intra în posesia locuințelor, proprietarii erau omorâți.

Ana Ursachi a scăpat basma curată fiind ajutată de tatăl său, despre care spunea ea „a ocupat funcții înalte în stat în perioada sovietică”. În acest dosar de omucidere a fost condamnat, însă, fostul soț al Anei Ursachi, Ruslan Moiseev.

You may also like

Comments are closed.

By