Vorbe goale! Rezoluția congressmanului american, plătită de Platon, nici măcar nu a fost supusă votului

37087-14750-68239-28

Rezoluția din Congresul american cu care s-a lăudat Andrei Năstase și din care presa controlată de nașul său Victor Țopa a făcut mare tam-tam nici măcar nu a fost supusă votului în legislativul de la Washington.

Rezoluția împotriva lui Plahotniuc, care potrivit presei a fost plătită de fapt de controversatul raider Veaceslav Platon și negociată de Andrei Năstase nu a reprezentat decât o opinie a unuia din cei 535 de congresmeni americani. Nici nu a fost vorba de o rezoluție ci mai mult de o declarație care a exprimat opinia unuia dintre aceștia, după cum susțin surse din cabinetul unui congresman american.

Potrivit acestora, chiar dacă „printr-o minune” un astfel de document ar fi ajuns la vot, ar fi fost respins categoric pentru că nu este decât „o poveste lipsită de probe”.

Cu alte cuvinte „rezoluția” lui Năstase și Platon nu a fost decât o declarație. Așa cum se procedează și în parlamentul de la Chișinău, când la sfârșitul ședinței câte un deputat face câte o declarație pe care nu o ascultă nimeni, în multe cazuri nici măcar colegii de fracțiune.

Probabil, dacă nu primea banii de la Platon, Randy Weber nici nu ar fi aflat despre existența unei țări ca Republica Moldova, darămi-te să cunoască detaliile „jafului secolului”, detalii care în mod vădit îi favorizează pe Platon și Țopa.

Sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By