Ursachi îşi vrea clientul la puşcărie. Platon trebuie să stea în celula 123

ursachi-ana

Deși este avocatul controversatului om de afaceri Veaceslav Platon și ar trebui să-l apere, nu să-l îngroape, Ana Ursachi, este de părere că acesta trebuie să stea în pușcărie. Surpinzător, ea știe și camera în care ar trebui să se „odihnească” clientul său.

Declarațiile au fost făcute aseară, în cadrul emisiunii “Interpol” de la TV7. Fiind întrebată de Natalia Morari dacă este de acord cu faptul că în aceeași cameră în închisoare merită să stea și Platon, și Plahotniuc, și Shor, și Filat și poate mulți alții, avocata a spus că “Aș mai spune în camera 123, unde este puțină lumină, puțin aer și foarte multe insecte periculoase, notează democracy.md.

Mai mult ca atât, Ana Ursachi, care a mai spus-o tranșant că Platon este un oligarh, a ținut să menționeze că afirmația sa cu privire la camera în care trebuie să stea Platon o face în calitate de cetățean, nu de avocat “Deși este o afirmație care aparține cetățeanului și nu avocatului Ana Ursachi”, a spus aceasta.

Reiese că pentru avocatul Ana Ursachi controversatul Platon este nevinovat, iar pentru cetățeanul Ana Ursachi – un hoț care trebuie să stea în camera 123.

Reamintim că Ana Ursachi este omul unui alt oligarh, Victor Țopa, despre care probabil opinia publică, la fel, ar dori să afle ce părere are cetățeanul Ana Ursachi.

You may also like

Comments are closed.

By