Un taximetrist din capitală, ucis de un fost pușcăriaș // VIDEO

Screenshot_7

Poliția a dat de urmele persoanei care a ucis un taximetrist la finele lunii august curent. Victima, de 49 ani, domiciliat în capitală, a fost dat în urmărire după ce familia acestuia a anunțat că bărbatul nu s-a întors acasă.

Taximetristul ucis avea la întreținere doi copii minori.

În urma examinării tuturor circumstanţelor în care a dispărut victima, oamenii legii au reţinut şi încătuşat un bănuit implicat în acest caz.

Poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 23 august curent, taximetristul a preluat o comandă de a transporta o persoană într-o localitate din raionul Dubăsari. Pasagerul a urcat de pe strada Calea Orheiului. Bărbatul, în vârstă de 25 ani, originar din raionul Orhei, fusese recent eliberat din detenţie, ispăşindu-şi pedeapsa pentru trafic de fiinţe umane.

În cadrul audierilor individul a declarat cu lux de amănunte toate circumstanţele cazului. Potrivit lui, conflictul dintre ei s-ar fi iscat din cauza sumei de bani pe care urma să o achite taximetristului. La un moment dat, pasagerul a lovit șoferul cu bestialitate în regiunea capului cu un obiect din metal, fapt care a dus la decesul acestuia.

Incidentul ar fi avut loc în apropierea satului Molovata, raionul Dubăsari, unde cadavrul bărbatului a fost aruncat pe un câmp şi incendiat de către agresor. Ulterior acesta i-a luat automobilul de model Skoda Superb cu scop de însuşire, întrucât acesta ar fi pregătit benzină pentru incendierea cadavrului şi actelor personale.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru omor intenţionat cu o deosebită cruzime, iar individul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore. Conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 ani până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

You may also like

Comments are closed.

By