Un individ, arestat pentru furturi în proporţii mari din maşini. Declarațiile tânărului (VIDEO)

Screenshot_4

Un individ în vârstă de 24 ani, domiciliat în capitală, anterior condamnat pentru furturi şi viol, a fost arestat de poliție. Acesta este bănuit de săvârşirea unui şir de furturi din automobile. Potrivit victimelor, individul le-ar fi pricinuit pagube materiale în sumă totală de aproape 200 000 lei. Deocamdată forţele de ordine au stabilit circumstanţe şi au acumulat probe concludente în cel puţin şase cazuri de acest gen.

În cadrul investigaţiilor demarate poliţiştii au constatat că, făptaşul acţiona pe timp de seară şi pătrundea în automobile prin deteriorarea parbrizelor, de unde fura seturi de cosmetică, genţi din piele, laptopuri, Ipad-ri, carduri bancare, precum şi mijloace financiare. În timpul percheziţiilor desfășurate la domiciliul temporar al individului, poliţiştii au depistat şi ridicat doar o parte din bunurile sustrase, celelalte tânărul le-ar fi vândut unor persoane de încredere.

Actualmente el este cercetat penal pentru furturi în proporţii mari în stare de arest şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 10 ani.

You may also like

Comments are closed.

By