Un blogger a deconspirat comanda electorală publicată de Ziarul de Gardă

logo-nou-zdg

Ziarul de Gardă care este considerat una din cele mai serioase publicații de investigație din Moldova, publică materiale electorale la comandă. Despre acest lucru afirmă bloggerul Eugen Luchianiuc care a publicat o postare în acest sens pe blogul său.

Acesta face la referință la un articol publicat recent, în care sunt descriși candidații la funcția de președinte a țării. În descrierea candidatului din partea PDM, Marian Lupu, autorul scrie că acesta este „controlat de către omul de afaceri/oligarhul/interlopul/căpcăunul Vladimir Plahotniuc”.

Screen-Shot-2016-09-22-at-08.36.56

„La un moment dat credeam că totuși e pamflet. Dar nu era nicio mențiune. Am râs și m-am gândit să revin acasă să fac un screen pentru posterioritate despre ”nivelul de jurnalism” în Moldova. Doar că textul pe site era deja schimbat. A dispărut descrierea lui Plaha”, scrie Luchianiuc.

IMG_2016-09-22-084006

Acesta de asemenea susține că și în trecut au existat suspiciuni că Ziarul de Gardă ar fi fost controlat politic. „Atunci când am scris că ZdG este verde, prin 2013, mai mulți cunoscuți din Guvern mi-au reproșat că nu-i corect să mă anin de un ziar așa de bun. Guvernul era verde dacă țineți minte”, scrie bloggerul. 

You may also like

Comments are closed.

By