UIMITOR! Vezi ce a făcut partidul lui Năstase pentru a verifica corectitudinea semnăturilor în favoarea lui Lupu

nastse

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr a dat din nou dovadă că face doar declarații politice și speculații electorale, fără a verifica faptele. După ce a făcut mare tam-tam despre posibilitatea de fraudare a alegerilor la colectarea semnăturilor de către Partidul Democrat, formațiunea nu a întreprins nimic pentru a se convinge și a convinge și societatea de veridicitatea temerilor sale.

Partidul Țopilor s-a limitat doar prin a scrie demersuri, memorii și declarații pe care le-a difuzat în presă și la ambasadele acreditate la Chișinău, dar când a avut posibilitatea să întreprindă ceva, a adoptat tactica struțului.

Iar asta deoarece Comisia Electorală Centrală a invitat atât observatorii cât și reprezentanții presei să participe la verificarea listelor de subscripție. Însă nu au fost alți doritori decât observatorii din partea Promo-Lex. ”Solicitare din partea vreunui partid de a asista la procedura de verificare a documentelor respective nu am primit, oficial, în scris, nici măcar telefonic”, a declarat președintele Comisiei Electorale Centrale Alina Russu.

Acest fapt demonstrează cât de fondate pot fi considerate acuzațiile PPDA și PAS.

De altfel, zilele trecute, în cadrul unei mese rotunde în care reprezentanții PPDA și PAS strigau despre fraudarea alegerilor, reprezentantul Promo-Lex Alexandru Postică a remarcat că la noi partidele vorbesc despre încălcări, abuzuri și așa mai departe dar aproape că nu se folosesc de posibilitatea de a le contesta în mod legal.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By