Tudor Copaci – noul director general al Agenției Proprietății Publice

copaci

Noul director general al Agenției Proprietății Publice (APP), Tudor Copaci, a fost prezentat astăzi colectivului de către viceprim-ministrul, Octavian Calmîc, ministru al Economiei.

”Tudor Copaci, care anterior a mai ocupat mai multe funcții importante în stat, inclusiv și cea de director al instituției, are o experiență profesională vastă în domeniul dat și sunt sigur că va aduce un nou suflu în activitatea Agenției”, a spus ministrul Economiei.

La rândul său, Tudor Copaci a declarat că împreună cu întreg colectivul APP va reuși să realizeze toate proiectele și strategiile elaborate de Guvern în domeniul dat.

Tudor Copaci s-a născut la 14 iunie 1971 și este specialist în finanțe și bani. Este absolvent al Universității de Stat din Republica Moldova (facultatea de fizică) și a Academiei de Studii Economice (facultatea de finanțe).

Pe parcursul activității profesionale a ocupat diferite funcții atât în structurile de stat, cât și sectorul privat – secretar general al Guvernului (2016), viceministru al economiei şi comerțului (2008 – 2009 ), viceministru al economicei (2013 – 2015); director general al Agenției Agroindustriale “Moldova-Vin” (2009), director general al Agenției Proprietății Publice (2009-2013), director financiar „Doina Vin” S.R.L. (2004 – 2005), director executiv Unitatea de Implementare a Grantului acordat de Guvernul Japoniei (2005 – 2009), analist financiar Raiffeisen Investment AG (2002 – 2004), etc.

You may also like

Comments are closed.

By