5 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Traficant de heroină, reţinut. Poliţia a ridicat cantități impunătoare de droguri

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Un locuitor al capitalei în vârstă de 30 ani, cu antecedente penale, a fost reţinut şi documentat de care ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind bănuit de comercializarea substanţelor narcotice, în special heroină, în proporţii deosebit de mari.

Conform informaţiilor acumulate pe parcursul investigaţiilor poliţieneşti, tânărul se specializase pe comercializarea substanţelor narcotice doar clienţilor fideli. Urmare a percheziţiilor autorizate şi desfăşurate la domiciliul lui, poliţiştii au depistat şi ridicat cantităţi impunătoare de droguri, asemănătoare cu heroina.

De asemenea bănuitul avea pregătite ambalaje speciale pentru comercializarea dozelor de droguri, seringi de unică folosinţă, cântar electronic de dimensiuni mici, precum şi mijloace financiare, care ar fi fost obţinute în urmă vânzărilor de droguri. Potrivit informaţiilor preliminare, bănuitul ar fi vândut o doză de droguri la preţul de 100 euro. În context, probele delicte au fost sigilate şi expediate la Centrul tehnic-criminalistic şi expertize judiciare din cadrul IGP, pentru efectuarea expertizelor corespunzătoare.

Totodată a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru punerea în circulaţie ilicită a drogurilor în proporţii deosebit de mari. Bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până 15 ani, iar serviciile de investigaţii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor de origine şi transportare a drogurilor, precum şi complicii bănuitului.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img