„Susținătorii” lui Năstase, răsplătiți cu bere pentru că fac agitație electorală // VIDEO

Screenshot_3

Un caz ieșit din comun este înregistrat în raionul Șoldănești unde un tânăr care se pare că are și deficiențe psihice este plătit de oamenii lui Andrei Năstase din teritoriu pentru a-i face agitație electorală, inclusiv printre minori, iar în schimb are dreptul să bea la barul care le aparține.

Un locuitor al orașului Șoldănești a plasat pe contul său de Facebook un filmuleț înregistrat într-un bar în car “susținătorul lui Năstase”, care, apropo spune că Jurnal TV și Pro TV aparțin lui Vlad Plahotniuc, bea bere drept răsplată pentru că a făcut agitație în favoarea lui Năstase.

Internautul susține că tânărul este cunoscut ca persoană vulnerabilă care dă dovadă de deficiențe psihice. Mai grav este că face agitație în licee, printre minori, lucru interzis de lege.

El a dezvăluit că munca sa a fost solicitată de reprezentantul Platformei DA în Șoldănești (un oarecare Babcinețchi), iar pentru asta primește 200 de lei pe zi. Mai grav, din contul acestor bani el poate să consume băuturi alcoolice la barul pe care îl deține acest Babcinețchi.

Tânărul spune că poate comite orice ilegalitate și nimeni nu-i va face nimic, ceea ce înseamnă că în spatele său stau persoane influente. “Ce spun băieți ide la D? Cât costă demnitatea și adevărul? E frumos să folosești așa tineri în interesele voastre murdare?”, întreabă internautul.

Partidul lui Năstase nu a comentat deocamdată acest caz.

sursa: politics.md

You may also like

Comments are closed.

By