Sîrbu: Era perfect legal ca Năstase să depună azi semnăturile, dar “procurorul” interlopilor Țopa nu are ce depune. Au adunat doar falsuri

sirbu

Democratul Sergiu Sîrbu a publicat un mesaj pe Facebook, adresat liderul DA, Andrei Năstase. Sârbu menționează în postarea sa că depunerea listelor la Comisia Electorală Centrală „era perfect legală astăzi, dar “procurorul” Țopilor a mai vrut un show ieftin, să mai manipuleze o dată cetațenii, așa cum a facut-o și cu protestele, când s-a folosit în modul cel mai cinic de problemele oamenilor pentru a-și face de fapt un partid politic pe seama lor. Probabil are probleme cu strângerea semnăturilor, și-a mai luat timp pâna luni să mai strânga”, a scris Sîrbu.

„Show ieftin, marca marionetei Andrei Nastase! Că nu înțelege politica e una, nici nu are nevoie, el nu decide nimic în politică, totul decid oligarhii interlopi Țopa pentru el, dar parcă se dă jurist cu școală”, a mai adăugat Sergiu Sîrbu.

La postarea sa, democratul a anexat și „dovada de falsuri în strângerea semnăturilor de către bravul bărbat al neamului A. Năstase!”

14224723_986450388147083_1522527387182292010_n

You may also like

Comments are closed.

By