Se dezumflă corabia comună Năstase – Sandu! Lider DA: “O trădare și o lovitură în spate, pe care noi nu o vom uita”

maia sandu nastase

Înțelegerea Platformei DA și PAS de a merge în campania electorală cu un candidat comun se desumflă. Cele două partide au intrat într-un război care ajunge la un nou apogeu după declarația președintelui PLDM, Viorel Cibotaru, că o va susține pe Maia Sandu în cursa pentru funcția de președinte al Republicii Moldova.  Astfel, “tripla alianță” DA-PAS-PLDM riscă să se destrame și să nu mai ajungă la etapa sondajelor sau a altor criterii de masurare a candidatului potrivit.

„Iată și dovada că PLDM și PAS au avut o înțelegere de la început !!! Se încep presiunile asupra lui Andrei Năstase !!!”, a scris pe Facebook Aliona Mandatii, femeia alături de care poza Andrei Năstase și care chema oamenii la protestele Platformei DA.

În același timp, unul din liderii principali ai Platformei DA, Alexandru Slusari, a calificat gestul liberal-democraților ca “o trădare și o lovitură în spate, pe care noi nu o vom uita”.

Reamintim că presa a scris anterior că PAS și PLDM au făcut front comun la negocieri, lucru care l-ar fi înfuriat pe Andrei Năstase. Tensiunile între Năstase și Sandu au crescut după ce Liderul DA a făcut o declarație misogină în raport cu Maia Sandu, iar ea a venit cu reacție critică în adresa lui Năstase. În plus, presa loială clanului Țopa a început tot mai puternic s-o atace pe Maia Sandu, în special pe marginea criticilor care ea le-a adus partenerului său de negocieri, Andrei Năstase.

Ieri și unul din cei mai activi oameni ai oligarhului Victor Țopa a scris pe Facebook că Maia Sandu încearcă din răsputeri să ajungă la guvernare să-l scoată pe Filat din închisoare. “Maia Sandu își face griji pentru Filea, căci dacă se mai apucă și americanii de Filea atunci el degrabă tare nu va ieși la libertate”, a scris Sergiu Sagaidac. El a ai reamintit că Maia Sandu a votat hotărârile de guvern, prin care s-au aprobat garanțiile de stat pentru acordarea creditelor de urgență. “Ce tine de Maia Sandu, daca tinea asa mult la imaginea si integritatea ei, trebuia sa plece in semn de protest si sa-si dea demisia, ca sa nu fie asociata cu acest cabinet de ministri. Dar asa multi eroi dupa razboi, sau cum se zice in popor „ya ne ya i loshad’ ne moya..””, a mai scris Sagaidac.

screen

sursa: democracy.md

 

You may also like

Comments are closed.

By