Schimb de replici! Sârbu la pus la punct pe Deliu

sergiu-sirbu

Vicepreședintele PD, Sergiu Sârbu și deputatul liberal-democrat, Tudor Deliu au avut un schimb de replici joi seara la un post de televiziune pe subiectul furtului din sistemul bancar.

Totul a pornit de la remarca lui Sârbu că PLDM a gestionat Banca de Economii în perioada când a avut loc furtul de proporții. În replică Tudor Deliu a încercat să dea vina pe PD, pentru că această formațiune ar fi controlat anumite instituții de supraveghere a sectorului bancar care trebuiau să alerteze în cazul furtului.

„În primul rând hoțul nu trebuie să fure, apoi venim la poliție de ce nu l-a prins. Dar hoțul de ce a furat, domnule Deliu? Cine a administrat Banca de Economii, Consiliul de Administrare, Ministerul Finanțelor atunci. Adică hoțul fură și răspunde polițistul că hoțul fură? Sunt sigur că trebuia să prevină, dar hoțul nu trebuia să fure”, a fost replicat lui Sârbu.

De asemenea, democratul a negat că PD a controlat BNM, SIS sau CNA și i-a reamintit lui Deliu că PLDM la fel ca PD a votat pentru șefii de la acea vreme a acestor instituții.

sursa: Politics.MD

You may also like

Comments are closed.

By