Proeuropeanul Năstase cu nărav comunist: Alungă presa de la evenimentele sale

nastase

După ce s-a bâlbâit de mai multe ori la întrebările reporterilor de ce nu are grijă de mama sa, de ce ascunde sute de mii de euro în conturi deschise pe numele ei sau a soacrei, sau care este relația sa cu oligarhul Victor Țopa, Andrei Năstase a renunțat la organizarea conferințelor de presă, preferând formatul de briefing la care nu se pun întrebări.  Iar astăzi a ajuns, democrat și transparent cum se declară, să se comporte precum comuniștii, împiedicând jurnaliștii să aibă acces la evenimentele sale.

Năstase organizează, în aceste momente, în incinta bibliotecii B.P. Hașdeu, un masterclass pentru studenții la drept și practicienii în domeniu. Mai multor instituții media, însă, li s-a permis accesul în sală doar după lungi negocieri, or inițial Năstase era categoric împotrivă ca presa să aibă acces în sală.

Potrivit experților, deși Năstase se prezintă la masterclass ca fost lector universitar, ex-procuror și avocat în dosare de rezonanță, el urmărește prin acest eveniment să-și consolideze imaginea pozitivă de care are mare nevoie în campania electorală.

You may also like

Comments are closed.

By