Plahotniuc ironizează pe seama vizitelor lui Năstase în SUA: „A zburat până în SUA să depună mărturii la Mc Donald’s”

FOTO: TRIBUNA.MD

 

Vlad Plahotniuc, prim-vicepreședinte al PDM, ironizeză pe seama pretinsei anchete care, potrivit spuselor liderului partidului „DA”, Andrei Năstase, au fost inițiate de către autoritățile americane în privința furtului bancar. Acesta spune că Năstase a fost în SUA să depună mărturii la Mc Donald’s, menționând că nu poate răspunde serios la astfel de întrebări, în condițiile în care liderul „DA”, nici măcar nu oferă careva detalii pe marginea acestor vizite.

„Haideţi să fim serioşi, băiatul ăsta încă nu a depăşit ipostaza de clovn, vedeţi doar că umblă ca un bezmetic din ţară în ţară şi nu vrea nimeni să se vadă cu el. Nu pot să răspund mai serios la aşa întrebare. Lăsaţi-l să colinde mai departe fast-food-urile din SUA și din Europa”, a declarat Plahotniuc în cadrul unuiinterviu pentru portalul Tribuna.md.

Acesta a adăugat că interlopii fugari Victor și Viorel Țopa, care stau în spatele partidului „DA”, acționează în comun cu grupul Platon și „grupulețul” Usatîi într-o cu metode de criminalitate organizată pentru a destabiliza situația din Moldova și a-i strica imaginea pe plan extern. Plahotniuc susține că anume acest grup ar sta în spatele protestelor din anul 2015, când s-a întreprins o tentativă de deturnare a situației din țară și de preluare abuzivă a puterii.

You may also like

Comments are closed.

By