PAS, DA? // Năstase gata să se ia la bătaie cu Maia Sandu!

Screen Shot 2016-09-21 at 9.40.57 PM

După ce a aflat că PLDM a decis să o susțină în campania electorală prezidențială pe Maia Sandu, acesta s-a arătat dezamăgit și a transmis mesaje furioase colegilor de negocieri eșuate.

Năstase susține că este gata să se bată cu așa-zișii prieteni în campania electorală, confirmând astfel că, așa cum a scris Moldova24 de la bun început, negocierile au eșuat și asta pentru că Năstase nu a acceptat niciodată un alt candidat la funcția de președinte a țării, decât propria persoană, iar negocierile cu Maia au fost doar o mimare a acestora, pentru a o convinge să-l susțină.

NĂSTASE: Dacă va fi nevoie, ne vom bate şi cu aşa-zişii prieteni. Nu vom face diferenţă atunci când cineva se joacă cu interesul naţional.

Declarația a fost lansată de la Washinghton, acolo unde Năstase a plecat ca să se întâlnească cu Mihail Gofman, omul lui Veaceslav Platon, responsabil de “abnal” (spălarea banilor și transformarea lor în cash).

Deși susține că are mai multe întrevederi cu oficiali americani, exact ca și în prima sa deplasare, Năstase nu prea are cu ce se lăuda, iar singurul video pe care l-a plasat din SUA de data asta este un selfie-video făcut într-un colț de încăpere, probabil a unei cantine, sală de banchete sau a unui foodcourt din vreun mall. Ambianța este cea care îl dă de gol, or dacă asculți atent, în timp ce acesta vorbește, pe fundal se aud zgomote de farfurii, discuții și muzică.

P.S. Poate totuși un al treilea candidat, ANDREI?

You may also like

Comments are closed.

By