O femeie din Durlești, ucisă și incendiată în propria casă // VIDEO

Screenshot_8

Tragedia a avut loc în seara zilei de luni, 12 septembrie, în jurul orei 18.00. Localnicii au chemat pompierii pentru a stinge incendiul izbucnit într-o casă din orașul Durlești, municipiul Chișinău.

În urma localizării incendiului, forţele de ordine au depistat într-o odaie cadavrul unei femei, care s-a dovedit a fi proprietara locuinţei în vârstă de 64 ani. Ulterior, medicul legist a concluzionat preliminar că, femeia ar fi fost omorâtă, depistând urme de violenţă în regiunea capului. În acest context ofiţerii de investigaţii au iniţiat ample măsuri specializate de identificare şi reţinere a presupusului făptaş.

Astfel potrivit informaţiilor acumulate de către poliţişti, implicat în acest caz ar fi fost un individ în vârstă de 24 ani, anterior judecat, originar din raionul Hânceşti, care locuia temporar pe adresa respectivă. Totodată poliţiştii au constatat că în timpul incendiului, acesta ar fi fost văzut de către vecini, ieşind din casă. Ulterior în jurul orei 03.30, el a fost localizat şi reţinut de către un echipaj mixt al Poliţiei, care patrula pe străzile or. Durleşti. În timpul reţinerii individul a opus rezistenţă poliţiştilor şi a încercat să evadeze, deteriorând parbrizul lateral la automobilul de serviciu.

El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi urmează a fi cercetat penal pentru omor intenţionat. Respectiv în cadrul acţiunilor de urmărire penală poliţiştii vor stabili cu exactitate toate circumstanţele acestui caz. Conform legislaţiei penale în vigoare bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By