Năstase, trișorul misogin, pus la respect de Maia Sandu

nastase

Despre faptul că nu a existat o înțelegere reală și nici nu poate exista între Maia Sandu și Andrei Năstase am mai scris. Atunci mi-au sărit în cap toți lingăii din jurul ceaunului instalat în cortul principal din PMAN de Victor Țopa.

Pentru ei nu era clar că Andrei e un simplu trișor care încearcă să o mintă pe Maia din prima zi și să facă doar transfer de imagine pe seama ei, prezentând lumii DA-ul drept partener cu Maia. Ei nu înțelegeau (și nici acum nu înțeleg, cred) faptul că nici măcar într-un singur moment Andrei nu s-a gândit că i-ar putea oferi locul Maiei și că ar accepta ca altcineva decât el să fie candidat unic. Pentru ei nu era clar că Andrei nu are cum să arunce investițiile lui Țopa în propria persoană la gunoi. Sunt destul de tumăniți de Jurnal ca să înțeleagă un adevăr – ANDREI, deși a intrat recent în politică are deja toate calitățile pe care unii politicieni le adună cu anii – Minciunos, Trișor, Laș, Fățărnicie, Ipocrizie, Cinism, lipsă de respect față de propriii alegători, bonapartism…

Explic: Năstase ne-a purtat cu preșul, pe noi alegătorii, că ar duce tratative cu Maia în urma cărora chiar și ea ar putea deveni candidat comun al opoziției. În realitate însă: Năstase a târât-o pe Maia pe la tot felul de întruniri ca să arate că e pe picior de egalitate cu ea și ca intelectualii (electoratul Maiei) să creadă și în el.

Restul găsiți în știrea colegilor noștri.

Gabriel Călin

You may also like

Comments are closed.

By