Misiunea avocatei Ana Ursachi

Ana-Ursachi

Legăturile nevăzute la prima vedere dintre actori politici care aparent nu au nimic în comun ies tot mai mult la iveală, iar unul din alianții care îi leagă este avocatul. Este cazul controversatei avocate Ana Ursachi care i-a apărat și i-a reprezentat în instanțe în diferite cauze și pe Victor Țopa, Renato Usatîi, Grigore Petrenco, iar mai nou și pe ”raiderul Nr.1” Veaceslav Platon, notează Democracy.md.

Aparent ar părea o simplă coincidență însă nu poate fi trecut cu vederea faptul că Ana Ursachi, apropiată a Nataliei Morari, îi apără anume pe acei politicieni și oameni de afaceri care au legături strânse cu Kremlinul și cu anumite structuri secrete de la Moscova.

E clar că misiunea ei, cel mai probabil, nu este atât de a-și apăra clienții, mai ales că mulți dintre colegii de breaslă ai Anei Ursachi au îndoieli vizavi de calitățile sale profesionale, cât de a recepționa și transmite mesaje și a păstra legătura dintre aceștia și “krâșa” de la Moscova.

Iar în ce privește activitatea profesională a Anei Ursachi, presa a scris în repetate rânduri despre încălcările comise de aceasta fapt pentru care riscă să-și piardă licența de avocat.

You may also like

Comments are closed.

By