Membrii DA confirmă că au fraudat alegerile! Declarațiile de la CEC sunt false!

nastase slusari

Reprezentanții partidului „Demnitate și Adevăr”, finanțat de către mafiotul fugar, Victor Țopa, confirmă că au avut cheltuieli, chiar dacă au declarat în actele oficiale depuse la CEC că nu au cheltuit niciun leu în procesul de colectare a semnăturilor pentru înregistrarea candidatului Andrei Năstase. Acest lucru a fost confirmat de către vice-președintele formațiunii, Alexandru Slusari.

„Noi suntem un partid unical. Banii cheltuiți erau personali. Am avut nevoie de careva cheltuieli, am scos din buzunar și am achitat. În ce modalitate eu trebuie să înregistrez acest lucru la CEC?”, a declarat Slusari într-un răspuns jurnaliștilor de la portalul Deschide.md.

Chiar și așa, reprezentanții CEC susțin că orice bunuri, chiar și cele donate sau oferite cu titlu gratuit trebuiau să fie incluse în raport.

„Legislația prevede că trebuie de indicat și bunurile luate temporar. Chiar dacă sunt cu titlu gratuit, acestea se înscriu într-o anexă specială. Toate cheltuielile urmau a fi contabilizate”, a declarat membrul Comisiei Electorale Centrale, Andrei Volentir.

Reamintim că astăzi, deputatul democrat Sergiu Sîrbu a acuzat partidul „DA” de fraudă în procesul de colectare a semnăturilor. Acesta susține că „DA” a încălcat prevederile legii indicând „0 lei” la capitolul cheltuieli, întrucât chiar și cele mai mici detalii, precum ar fi pixurile și biletele de transport, dar mai ales și serviciile oferite gratuit, trebuiau să fie incluse în raport.

sursa: today.md / foto: stiripozitive.eu

You may also like

Comments are closed.

By