MARTORII LUI DA // Portretul patologiei sectanților frankfurtieni (VIDEO)

Screen Shot 2016-09-23 at 10.52.30 AM

Părinții m-au învățat că nu e bine să râzi și să-ți bați joc de oameni bolnavi. Și nici de cei bolnăviori. Așa îmi învăț și eu copiii. Sper că și copiii mei îmi vor învăța nepoții la fel.

Și dacă cei bolnavi/bolnăviori nu au nici o vină și nu merită batjocură și luări peste picior, atunci cei care i-au transformat în ceea ce sunt – sunt responsabili direct de soarta lor.

Andrei, Nu ți-i rușine de produsul tău? Mai ai să-ți bați joc de lume? Știai că televizorul poate ucide și ultima fărămă de conștiință? Sau fratele tău care cu asta se ocupă din fragedă tinerețe (zombarea) nu ți-a explicat efectele propagandei de la Jurnal TV? Nici nașul care plătește milioane de euro anual pentru întreținerea armei de propagandă tot nu ți-a zis că televiziunea nu e deloc inofensivă?

Imaginează-ți că în locul acestui puști e fiul tău și el tare-tare, până la lacrimi, îl susține pe Iurie Roșca…
Ți-ar plăcea ?
Familia voastră doar a lucrat și în serviciul lui. La fel de bine ca și în serviciul lui Țopa. Sau vei nega că i-ați lustruit imaginea bărbosului așa cum v-o lustruiți pe-a voastră acum ? Prin aceleași procedee.

P.S. Alexandru, fii tare. Te vei lecui. Mai târziu. Cu siguranță te vei face bine. Păcat că după ce vei trece cu bine de boală, îți va rămâne doar gustul amar al trădării.

You may also like

Comments are closed.

By