11 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

LA PARIS // S-a dus bou și-a venit … Năstase!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Andrei Năstase a avut parte de o experiență pe care Jurnaliștii de la postul TV al nașului său de cununie nu o vor relata. În timpul turneului său prin Europa, acesta a vizitat și o Biserică din Paris, frecventată de conaționalii noștri.

Pentru că nu-i poate aduna pe Moldoveni acolo unde vrea el și de teamă că nu va veni nimeni, Năstase a decis că meargă acolo unde aceștia se adună singuri – la Biserică. Intenția lui Năstase a fost să-și țină întâlnirea electorală după slujbă la Biserică. După slujbă acesta a vrut să-și țină discursul în fața moldovenilor chiar în curtea bisericii. Nu a fost să fie pentru că Năstase a fost rugat de moldoveni să facă întâlnirea unde vrea numai nu în preajma locașului Domnului și să nu amestece politica cu religia, or oamenii nu au venit la slujbă ca să-l asculte pe Năstase ci să se roage Domnului.

Nevoit să cedeze presiunilor acesta și-a ținut întâlnirea electorală în drum, de unde a plecat în grabă pentru a evita situațiile neplăcute, inclusiv cu poliția. Mai jos vedeți poze de la evenimentul pe care jurnaliștii de buzunar și bursierii Țopilor îl prezintă drept o reușită:

IMG_2016-09-19 20:19:58

IMG_2016-09-19 20:20:08

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img