JERTFA de la Frankfurt pe altarul clanului // Năstase „o iartă” pe Sandu și e gata să poarte „povara” candidatului unic

nastase

Andrei Năstase, politicianul moldovean care a dus lipsă de modestie și a declarat sus și tare că nu doar este frumos, dar și deștept, tot el cel care a spus de mai multe ori că vrea să ajungă președintele țării, repetând mereu că „ce soldat nu vrea să devină general”, surprinde din nou.

Liderul Platformei DA, a avut aseară una dintre cele mai patetice figuri de când a intrat în politica moldovenească. În plin proces de negociere a unui candidat comun dintre el și Maia Sandu, Năstase, încercând să o facă pe gentlemanul, a făcut-o pe sexistul. Și asta în privința Maiei Sandu, despre care Natalia Morari spunea că are c**** în încercarea de a explica caracterul puternic al liderei PAS.

„Eu îmi voi respecta cuvântul dat şi voi proceda conform înţelegerii. Ne aşteaptă o luptă dificilă şi, ca un bărbat, aş lua această responsabilitate şi durere pe umerii mei”, a spus Năstase, plin de patos, la o emisiune tv.

Din declarațiile lui Năstase se observă încă odată că îl interesează negocierile doar din perspectiva de a fi el candidatul PDA-PAS-PLDM la alegeri. Asta pentru că, tot aseară, el a spus că la selectarea candidatului este important „potențialul financiar, uman și altele”. Or, Maia Sandu nu are în spate, cel puțin deocamdată, un oligarh ca Victor Țopa cum are Năstase, nu are organizații teritoriale la fel ca PDA, și nici un trust de presă propagandistic ca Jurnal (probabil asta avea în vedere Năstase prin “altele”).

sursa: Politics.MD

You may also like

Comments are closed.

By