INVIDIOSUL NĂSTASE // Gafă de proporții care îi denotă esența liderului DA

nastase

Stresat de faptul că nu merge totul așa cum au plănuit împreună cu Victor Țopa pe terasa casei din Mallorca sau în biroul din Messeturm (Frankfurt) Andrei Năstase calcă strâmb de fiecare dată când încearcă să demonstreze că e mai presus de oponenții nașului său de cununie – adică față de toată Republica Moldova, care e prea mică pentru el (n.r. Citat din interviul lui V.T.).

De data aceasta, Năstase a demonstrat cât de invidios este pe faptul că nici unul dintre liderii politicii mondiale nu a acceptat să-l primească, măcar să facă o poză cu el, așa cum le-a reușit bunăoară celorlalți politicieni moldoveni. Invidia îl mănâncă atât de tare încât Năstase a plasat pe pagina sa oficială de Facebook un comentariu în care îi acuză pe Filat, Leancă și Plahotniuc de Faptul că aceștia nu s-ar fi întâlnit cu Biden, Nulland și Merkel, iar pe facebook au plasat defapt poze false, photoshopate..

Screen Shot 2016-09-15 at 4.05.12 PM

După ce și-a dat seama că a trăsnit o prostie mai mare ca toate activele furate din Aviația Civilă, o minciună care denotă cât de mare îi este invidia cauzată de nereușitele sale tentative de a fi luat în serios de mai marii acestei lumi, Năstase a decis să-și modifice aberațiile jenante. Acum postarea arată așa:
Screen Shot 2016-09-15 at 4.07.20 PM

Prin comentariile sale, Năstase a mai demonstrat o dată în plus că habar nu are despre ce înseamnă responsabilitatea unei declarații, sau a unui cuvânt rostit, or tot ceea ce debitează el în conferințe de presă sau la televiziunea hrănită cu milianele furte din ASITO, AIR MOLDOVA, VICTORIA și BEM sunt doar baliverne aruncate la întâmplare, unele cauzate de invidia propriei impotențe.

Andrei Năstase face exact ca în bancu cela: e cuvântul meu, ce vreau aceea fac cu el. Eu il dau și tot eu îl iau înapoi…

Se pare că după BALABOL, în politica moldovenească a mai apărut un personaj – INVIDIOSUL.

You may also like

Comments are closed.

By