5 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Hoţi de buzunare, reţinuţi în flagrant // VIDEO

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

O tânără în vârstă de 24 ani, domiciliată în capitală, a rămas fără portmoneu, în care avea 650 lei. Incidentul a avut loc în timp ce se deplasa cu maxi-taxi de pe ruta 103. Hoțul a fost prins pe urme fierbinţi. Individul, în vârstă de 38 ani, a fost anterior judecat de mai multe ori pentru infracţiuni similare. Acesta a fost încătuşat şi reţinut pe un termen de 72 de ore, iar victimei i-a fost reîntors portmoneul cu bani.

Un caz similar a avut loc pe teritoriul unei pieţe din sectorul Botanica. O femeie de 35 ani a furat peste 2 500 de lei din geanta unei doamne de 36 ani. Autorul infracţiunii s-a dovedit a fi anterior reţinută şi documentată pentru cazuri similare. Aceasta a fost identificată şi localizată pe urme fierbinţi, după ce a încercat să se ascundă de poliţişti.

În ambele cazuri au fost pornite dosare penale pentru pungăşie, iar bănuiţii riscă amenzi în mărime de la 6 000 lei la 10 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img