Grupările se unesc? Oamenii lui Shor și oamenii Țopilor, întâlnire de taină: Ne-am întâlnit să rezolvăm problemele din țară

images-cms-image-000001783

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase a fost surprins ieri la o întâlnire cu preşedintele de onoare al partidului „Ravnopravie”, Valerii Klimenko. Întrevederea a avut loc la Hotelul Radisson Blu, momentul fiind surprins de fotoreporterul Constantin Grigoriţă, informează portalul Deschide.MD.

Valerii Klimenko a refuzat să ofere detalii despre întâlnirea cu Năstase, cel care l-a acuzat mereu pe Ilan Șor de frauda bancară.
„Confirm întâlnirea cu Năstase. Un politician adevărat este obligat să se întâlnească cu alți politicieni, în caz contrar el nu poate fi numit politician. Politicienii trebuie să se întâlnească pentru a discuta situația din țară, căile de soluționare a problemelor. Ei trebuie să se gândească la țară. Aduc un exemplu. Cât de tare nu s-ar certa SUA și Iranul, la un moment ei au fost nevoiți să se așeze la masa de negocieri. Asemenea exemple pot aduce o mulțime. Eu mă întâlnesc cu toți politicienii, în afară de cei care susțin ideea lichidării Republicii Moldova”, a declarat Klimenko pentru Deschide.md.
Liderul DA nu a răspuns la telefon pentru a comenta.

Andrei Năstase şi Valerii Klimenko, în faţa hotelului Leogrand

Andrei Năstase şi Valerii Klimenko, în faţa hotelului Leogrand

Întâlnirea celor doi vine în contradicție cu declarațiile și acuzațiile făcute anterior. După reţinerea lui Ilan Shor care a avut loc la începutul acestei veri, Andrei Năstase comenta: „Reținerea Șoricelului e parte a unui joc perfid, cu tentă electorală, făcut de peștele Plahotniuc și scula sa, Șor, cu scopul de a elimina din campania electorala mesajul care-l incriminează, furtul miliardului”.

La fel, amintim despre protestele repetate ale orheienilor la sediul Jurnal TV – postul de televiziune apropiat anturajului din care face parte Andrei Năstase, mai scrie sursa.

You may also like

Comments are closed.

By