Fraudele electorale, analizate de „experții” de casă ai lui Țopa și Filat și ONG-ul controlat de Maia Sandu

Screenshot_7

Puțini probabil au auzit de organizația ”Fortius”, cert este că această organizație care se pretinde să monitorizeze echidistant alegerile prezidențiale este controlată de Maia Sandu și, posibil de formațiunile politice satelit precum PLDM-ul lui Filat și PPDA-ul lui Țopa.

Această organizație a desfășurat luni o dezbatere despre presupusele fraude electorale la care au participat “experții” de casă ai lui Țopa și Filat – Ștefan Urâtu și Igor Boțan, precum și liderii celor trei partide. Iar unul dintre reprezentanții ONG-ului “independent” Fortius a fot nimeni altul decât Alexandru Chicu, cel care săptămâna trecută a însoțit-o pe Maia Sandu, lidera PAS la înregistrarea grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor.

La masa rotundă, ca expert al Fortius a fost Sergiu Litvinenco, cel care a mai apărut și în alte ipostaze alături de Maia Sandu și despre care presa a scris că la 7 aprilie 2009 era unul din cei care era alături de Vladimir Voronin la președinție în timpul protestelor tinerilor.

La masa rotundă cei de la Fortius au prezentat zeci de posibilități de fraudare a alegerilor, demonstrând că au făcut analize serioase în acest sens. Probabil nu în zadar și i-a luat Maia Sandu în echipă.

Sursa: Politics.MD

You may also like

Comments are closed.

By