Doi tineri, prinși după ce au jefuit mai multe locuințe // VIDEO

Screenshot_12

Doi tineri cu vârstele de 16 ani şi respectiv 18 ani, originari din Comrat şi Basarabeasca, au fost reţinuţi de către ofiţerii de investigaţii ai IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Aceștia ar fi săvârşit cel puţin şapte furturi din apartamente şi case la sol pe teritoriul sectorului Botanica.

Potrivit informaţiilor acumulate în cadrul investigaţiilor, poliţiştii au constatat că tinerii pătrundeau în locuinţe prin forţarea geamului din termopan, când proprietarii nu erau acasă. De obicei indivizii furau mijloace financiare şi tehnică audio-video, pe care o ascundea într-o pădure de la periferia capitalei. Deocamdată poliţiştii au depistat şi ridicat un televizor, telefoane mobile, un laptop şi alte accesorii furate, celelalte bunuri fiind deja vândute.

Conform legislaţiei în vigoare, minorul este cercetat penal în stare de libertate, iar al doilea a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Ambii sunt cercetaţi penal pentru furturi în proporţii mari şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 ani până la 10 ani.

You may also like

Comments are closed.

By