Doi foști condamnați din Sărata Galbenă, reținuți pentru 30 de zile

14329162_844778015653105_978386668_o

În urma investigațiilor speciale desfășurate de către ofițerii Direcției Combaterea crimei organizate a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Departamentul Instituțiilor Penitenciare au identificat și reținut doi bărbați de 35 și 42 de ani, originari din s. Sărata Galbenă, r. Hîncești. Aceștia, sînt suspectați de circulația ilegală a substanțelor narcotice. Anterior condamnați pentru infracțiuni similare.

În timpul reținerii asupra acestora a fost depistă o geantă în care se afla 50 de pahare de paie de mac uscate și fărâmițate.

Ca urmare a investigaților s-a stabilit că suspecții creșteau plante de mac, canabis în gospodăria proprie, ulterior le prelucrau pentru a conține substanțe narcotice.

În urma efectuării perchezițiilor la domiciliile suspecților au fost depistate 45 de plase în care erau ambalate 105 plante de ”Canabis”. La fel a mai fost depistată și o sacoșă cu marijuana. Dacă drogurile ar fi fost comercializate, suspecții ar fi avut un venit de circa 100 de mii de lei.

Plantele și paiele de mac au fost sigilate și ridicate de către polițiști, bărbații recunoscîndu-și vina pe deplin.

În acest caz persoanele au fost arestate pentru 30 de zile, dacă se va dovedi vinovăția, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de pînă la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By