Disperați că nu pot convinge lumea de minciunile lor, trâmbițele clanului Țopa apelează la metode mai sofisticate de dezinformare

sagaidac-300x143

Fostul angajat al Băncii Sociale, Sergiu Sagaidac demonstrează din nou că este un dezinformator și escroc de talie internațională, care îndeplinește comenzile oligarhilor Victor și Viorel Țopa.

După multe declarații paranoice și mesaje preluate din retorica clanului Țopa și a lui Andrei Năstase, Sagaidac a fost prins cu minciuna astăzi, după ce a scris pe Facebook că un consilier al premierului Filip l-ar fi contactat pentru ai cere mai multe detalii despre ancheta din SUA privind furtul miliardului. Reamintim că despre această anchetă vorbește doar clanul Țopa și Platforma DA, în timp ce nici o autoritate din SUA, inclusiv Ambasada SUA la Chișinău, nu au confirmat niciodată că ar avea loc o astfel de anchetă.

Eremei Priseajniuc, consilierul Principal de Stat al prim-ministerului Republicii Moldova, despre care Sagaidac spune că l-a contactat, a negat într-o postare pe Facebook că ar fi comunicat vreodată cu acesta.

„Țin sa declar, ca niciodată nu am comunicat sub nici o formă cu cetățeanul Sagaidac. Toate aspectele menționate în postările persoanei menționate în privința mea sunt false, cu excepția faptului ca am activat în cadrul CCCEC (actualul CNA)”, a scris Eremei Priseajniuc în postarea pe Facebook.

De menționat că grupul Țopa, cum mai este denumit în presă, din care face parte și Platforma DA și care colaborează cu controversatul Veaceslav Platon, încearcă acum să facă cât mai vizibilă așa zisa rezoluție a unui congresman american din Congresul SUA, care s-a dovedit a doar o declarație, iar congresmanul Randy Weber este cel care a intrat și în „topul” „The Crazy/Stupid Republican of the Day” (Cel mai nebun și prost republican (reprezentant al Partidului Republican din SUA). Probabil dezinformarea legată de Priseajniuc a avut rolul de a avea motiv de plasare a încă unui text pe Facebook în care să speculeze despre așa zisa anchetă din SUA și rezoluția din Congresul American. Iar screenshot-ul postat pe Facebook cu o presupusă conversație cu Priseajniuc este rezultatul unei lecții de Photoshot oferită de Andrei Năstase, care anterior se jura că leancă redactează în Photoshop fotografiile în care apare împreună cu Angela Merkel, ca mai apoi liderul DA să se răzgândească și să fie invidios pe Leancă.

sursa: puterea.info

You may also like

Comments are closed.

By