Dacă ai pătimit de pe urma femeii din imagini, sună la poliție // FOTO

Screenshot_1

O femeie de 35 de ani, domiciliată în Cimișlia, a fost reținută, fiind suspectată de un șir de escrocherii şi furturi în proporții mari.

În 2006, suspecta a fost condamnată la 7 ani privațiune de libertate, pentru comiterea mai multor furturi în regiunea de sud a ţării. În tot acest timp, femeia s-a eschivat de la organul de urmărire penală ascuzîndu-se pe teritoriul stîng al rîului Nistru. Conform informaţiei operative deţinute la moment, femeia revenea în raioanele de sud a ţării la persoane de încredere şi comitea infracţiuni legate de escrocherii şi furturi de animale.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de către ofițerii Direcției Sud a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu IP Cimișlia și Serviciul de Informaţii şi Securitate suspecta a fost reținută în orașul Cahul.

Screenshot_2

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală în baza art. 186 alin.4 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de Furt în proporții mari se pedepsesc cu închisoare de la 5 la 10 ani.

În context, poliţia solicită cetățenilor care au avut de pătimit de pe urmele suspectei, să se adreseze la numerele de telefon: 078710338 sau 902.

You may also like

Comments are closed.

By