Cum se vor împăca ”adevărul” lui Năstase cu minciunile Maiei Sandu?

maia sandu nastase

Pentru a se arăta din nou mare și tare și a se da drept o persoană total dezinteresată de politică și funcții, Maia Sandu a mințit încă o dată într-o postare publică pe contul său de Facebook.

Într-o nouă serie de ”razborki” dintre Andrei Năstase, Maia Sandu și Ion Sturza, ultimul i se adresează Maiei Sandu să se alieze cu candidatul oligarhilor Țopa la prezidențiale Andrei Năstase. Sturza îi recomandă Maiei Sandu să uite de frustrări în politică.

Urmează o replică acidă a Maiei Sandu la adresa ”profetului” Sturza, iar în final aceasta îi scrie că o dată a renunțat la funcția de prim-ministru. ”Referitor la frustrări, vă amintesc că eu am refuzat o dată funcția de Prim-ministru”, a scris Maia Sandu, ceea ce este o minciună sfruntată.

Amintim că Maia Sandu a fost propusă în funcția de premier de PLDM în vara anului 2015. Aceasta a purtat și primele consultări cu partidele, dar Partidul Liberal a anunțat deschis că nu-i susține candidatura. Iar în presă s-a vehiculat că aceasta nu era agreată nici de Partidul Democrat, astfel încât PLDM a renunțat la Maia Sandu și l-a propus pe Valeriu Streleț. Astfel, nici într-un caz nu se poate spune că Maia Sandu a refuzat funcția de premier ci că a fost refuzată.

sursa: democracy.md

You may also like

Comments are closed.

By