Cine se aseamănă se adună! Avocata Ursachi cu un trecut criminal ca și Platon, Usatîi și Țopa. Vezi dovada

ursachi-ana

Avocata Ana Ursachi care în ultimul timp a reprezentat în instanțe cei mai controversați politicieni și oameni de afacere din Republica Moldova precum Veaceslav Platon, Victor Țopa, Renato Usatîi, Grigore Petrenco și alții a fost complice la un omor în 1997, dar a scăpat fără să fie condamnată. Cel puțin așa reiese din mai multe documente, inclusiv hotărâri de judecată publicate de bloggerul Eugen Luchianiuc.

Astfel, în 1997 fostul soț al Anei Ursachi, Ruslan Moiseev a fost inculpat într-un dosar de omucidere.  Acesta, împreună cu o altă persoană a omorât o femeie cu scopul de a-i lua apartamentul. Persoana care a participat la omor împreună cu Moiseev era nimeni alta decât Ana Ursachi. Dar din motive necunoscute în privința acesteia a fost disjugată procedura penală.

Despre participarea Anei Ursachi vorbește și un martor la proces, Igor Marușciac, care a declarat în instanță că însuși Moiseev s-a lăudat cum împreună cu Ana Ursachi au omorât femeia – au încercat să o stranguleze apoi au aruncat-o într-o fântână.

De fapt, din declarațiile martorului reiese că la sfârșitul anilor 90 anume acesta și era „business-ul” Anei Ursachi și a fostului ei soț – deposedarea de apartamente a persoanelor social-vulnerabile. Iar despre fostul soț cu care a omorât cu sânge rece o femeie Ana Ursachi spunea într-un interviu: “… primul meu soț a fost iubirea din anii studenții și a rămas pentru totdeauna cea mai frumoasă amintire, despărțirea noastră nefiind legată de cariera mea”.

Este de presupus că Ana Ursachi a scăpat de condamnare și datorită tatălui său, despre care chiar ea spunea că a ocupat funcții înalte în stat în perioada sovietică. Cert este că procesul nu a fost unul corect, dovadă fiind și o decizie CEDO în acest sens.

Screen-Shot-2016-09-02-at-08_12_19

https://www.scribd.com/document/322806244/Dosar-02-1a-2913-03032011-56577#download&from_embed

sursa: politics.md

You may also like

Comments are closed.

By