Cine e „nebunul” de congresman pe care fundația lui Platon l-a folosit? Vezi ce spun colegii lui

072413_freshmen_weber_640

Congresmanul american Randy Weber a propus Congresului SUA o rezoluție referitor la Moldova. Presa a scris că Weber a fost plătit cu un milion de dolari de Veaceslav Platon, prin intermediul companiei de lobby Frontiera Solutions.

Se pare că negocierile le-a purtat și Andrei Năstase, care a avut săptămâna trecută o întrevedere cu acesta. Dar, fie că Platon și Năstase nu cunosc nimic despre viața politică americană, fie că nu au găsit pe altcineva, pentru că Weber e pe departe de a fi unul dintre politicienii stimați și respectați. Mai mult, acesta este considerat ”prost” și ”nebun” în țara sa natală.

Weber a intrat și în ”topul” ”The Crazy/Stupid Republican of the Day” (Cel mai nebun și prost republican (reprezentant al Partidului Republican din SUA n.red) al zilei), realizat de portalul american www.republicinsanity.tumblr.com și îl considera unul din cei mai nebuni membri ai delegației republicane din Texas. Portalul scria despre mai multe gafe și erori politice pe care le-a comis Weber.

Weber este caracterizat drept un xenofob și misogin, care nu prea prietenește nici cu logica, nici cu cultura generală.

sursa: Politics.MD

You may also like

Comments are closed.

By