Cheianu, esti un BĂDĂRAN! Trepădușul țopilor a primit o lecție de toată frumusețea

image

Vice-preşedinta Mişcării Antimafie, Daniela Bodrug, a reacționat la ofensa misogică venită din partea lui Constantin Cheianu acum câteva zile şi îi cere să-şi ceară scuze publice şi să promită că nu va mai jigni niciodată vreo femeie, în caz contrar ea promite că îl va urmări „ca pe un pokemon”.

„Eu Constantin Cheianu nu sunt oaie, cum nu sunt oi nici mamele voastre pentru voi bărbații. Nici fiicele voastre, nici surorile voastre. Eu sunt femeie. Şi eu nu fac ştiri. Eu o să fac acțiuni repetate de umilire a dumitale, pentru că de data aceasta, Constantin Cheianu, ai încurcat-o cu o femeie. De data aceasta ai de a facere cu mine personal şi cu alte femei care se respectă şi care nu sunt nici oi de umilit şi nici păpuşi de chemat în cort în Piața Marii Adunări Naționale. Eu bădărani am văzut peste tot în oraşul ăsta. Şi la piață, şi în stradă, şi la volan. Însă problema este că dumitale eşti un bădăran cu impact public şi eu simt că este de datoria mea să vă opresc”, îl amenință Daniela Bodrug pe Cheianu într-o înregistrare video plasata pe Facebook.

Ea îl atenționează să nu încerce să se ascundă şi să-şi găsească refugiu în politică, în reglări de conturi. „N-o să-ți meargă. Am să te urmăresc personal ca pe un pokemon şi o să consider consumat acest subiect în momentul în care vei face public următorul text. „Eu, Constantin Cheianu, jurnalist, om de artă, dramaturg, publicist, artist, persoana publică, director de opinie, aduc scuze publoce Danielei Bodrug pentru ofense. Mă oblig să nu mai umilesc niciodată vreo femeie, public, sau în viața privată”. Numărătoarea inversă a pornit”, l-a atenționat Bodrug.

Reamintim că acum câteva zile Constantin Cheianu a făcut-o oaie pe Daniela Bodrug. “Iar oaia asta”, a comentat Cheianu observațiacivilizată și diplomată a Danielei Bodrug. Aceasta intervenise pentru ai face observație lui Cheianu după ce el îl luase la rost, într-un limbaj bădărănesc, pe un internaut care era nemulțumit că Platforma DA a mințit și s-a transformat în partid.

sursa: Hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By