CAZ ANECDOTIC: Năstase s-a întâlnit cu Webber la McDonalds unde au întocmit textul rezoluției prezentate în Congres

nastase4

Așa-zisa rezoluție din Congresul american referitor la Republica Moldova, care nu a fost decât o simplă declarație care nici nu a fost pusă la vot, a provocat comentarii acide printre internauți la adresa lui Andrei Năstase, cel care s-a lăudat cu această „realizare”. A fost chiar născocit și un banc: – Știi unde a făcut Năstase cunoștință cu Randy Weber (congresmanul care a citit declarația)? – La McDonalds.

De menționat că în timpul ultimilor sale vizite în SUA, Năstase a ieșit într-o înregistrare video live, de pe telefon, pentru a vorbi despre „succesele și întâlnirile de amploare pe care le-a avut în SUA”, (fără a rosti măcar un nume de om cu care s-a văzut), iar presa a scris atunci că liderul DA era de fapt într-un fast food și nu în cancelaria vreunui senator, judecând după fundalul sonor care se auzea în video.

Andrei Năstase se lăuda că datorită intervențiilor sale, Randy Weber a elaborat rezoluția respectivă, care, până la urmă, s-a dovedit a fi o simplă declarație. Năstase și Weber s-au întâlnit în timpul vizitei acestuia în SUA. Se pare însă că tânărul politician nu a mizat nici de această dată pe calul câștigător, întrucât Weber este caracterizat ca un politician imbecil, care nu are nicio valoare în Congres, astfel că declarația acestuia i-a lăsat rece pe colegii săi.

Astfel, vrând-nevrând, Năstase i-a dat dreptate lui Plahotniuc, care l-a luat în derâdere în privința deplasărilor sale peste hotare, referindu-se în mod special la cea din SUA. „A zburat până în SUA să depună mărturii la McDonald’s? Haideţi să fim serioşi, băiatul ăsta încă nu a depăşit ipostaza de clovn, vedeţi doar că umblă ca un bezmetic din ţară în ţară şi nu vrea nimeni să se vadă cu el. Nu pot să răspund mai serios la aşa întrebare. Lăsaţi-l să colinde mai departe fast-food-urile din SUA și din Europa”, declara Plahotniuc într-un interviu pentru Tribuna.

În plus, presa a mai scris că așa-zisa rezoluție a fost plătită de Veaceslav Platon, prin intermediul companiei de lobby americane Frontiera Solutions. Acesta i-ar fi transmis lui Weber un milion de dolari (din banii furați de la BEM) pentru a-l denigra pe Plahotniuc. Negocierile au fost purtate de Andrei Năstase, notează infomoldova.net.

You may also like

Comments are closed.

By