CANDIDAT UNIC // Năstase dă primele semne că ar putea ceda locul Maiei

nastasee

Liderii PAS și DA susțin în unison că și-au înregistrat doi candidați pentru că vor să aibă un candidat unic. Nu, nu așa… Andrei Năstase și Maia Sandu mai negociază încă cine va fi candidatul unic de aceea Năstase este deja canditatul unic. Nici așa… Hmm.. Ah da, poate așa: Năstase și Maia sunt candidații unici în  felul lor.

Dincolo de glume, cam aceste mesaje sunt transmise electoratului de opoziția unificată. Mai mult ca atât, PAS si DA vor să ne convingă de faptul că ei înca nu au decis cine va fi candidatul unic și că negociază la greu numele acestuia.

Atunci cum se explică apariția site-ului http://nastasepresedinte.md ?  Pare cel putin straniu că în timpul negocierilor omul țopilor plătește apariția unui site cu un mesaj clar: eu sunt candidatul.

Maia, despre ce discutați voi acolo la ședințe ? Sau deja ai cedat și nu vrei să spui ?

Drag electorat al Maiei, nu vă faceți iluzii, Andrei nu îi va permite să fie candidat unic și nu a luat în calcul nici macar pentru o secundă un asemenea scenariu. Sunteți jucați pe degete, or de Andrei, ori de Andrei și Maia împreună. În cel mai bun caz veți avea doi candidați, și ambii unici!

Maia unică pentru că e femeie cu coaie ( Morari pune mâna-n foc), iar Andrei unic pentru că e unicul om în lume care afirmă că nu e influențat de finanțatori.

P.S. Oare când vom scăpa de minciunoșii din politică?

Gabriel Călin

You may also like

Comments are closed.

By