Bărbat din capitală, reținut: După 11 ani de pușcărie, riscă din nou închisoare // VIDEO

Screenshot_2

Un bărbat în vârstă de 42 ani, domiciliat în capitală, anterior condamnat pentru infracţiuni de jaf, a fost reţinut din nou de polițiști. Acesta ar fi pătruns într-un automobil, de unde ar fi furat bani şi bunuri materiale în sumă totală de peste 40 000 lei.

Poliţia a fost alertată de către propietarul automobilului de model Audi A4, care-și parcase automobilul pe strada Calea Moşilor din sectorul Râşcani al Capitalei. Potrivit lui, bănuitul i-ar fi furat un telefon mobil, GPS navigator, laptop, bani, precum şi alte lucruri personale.

În cadrul cercetărilor demarate la locul faptei, poliţiştii au constatat că bănuitul ar fi forţat parbrizul lateral şi lacătul portierei. Conform primelor informaţii acumulate, individul ar fi reuşit să vândă bunurile materiale furate, iar banii i-ar fi cheltuit. Respectiv poliţiştii urmează să identifice cumpărătorii şi să ridice în calitate de probe delicte lucrurile furate.

Bănuitul a fost reţinut în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi este cercetat penal pentru furt.Conform legislaţiei penale el riscă închisoare de la 2 ani până la 6 ani.

You may also like

Comments are closed.

By