Andrei Năstase este gata s-o “kidănească” pe Maia Sandu și s-o trimită la pușcărie pentru a rămâne el “candidatul comun”

nastase

Liderul PPDA, Andrei Năstase, sugerează că Maia Sandu ar trebui să facă pușcărie pentru decizia guvernului prin care a garantat creditul de urgență oferit sistemului bancar după jaful secolului sub auspiciul fostului premier Vlad Filat.

Andrei Năstase a declarat în cadrul unei emisiuni la Pro TV că o asemenea hotărâre este pasibilă de pedeapsa cu închisoarea. El s-a referit în acest sens la hotărârile guvernelor Leancă și Gaburici prin care au fost garantate creditele acordate de Banca Națională.

În opinia lui Năstase, Leancă ar trebui să facă pușcărie, dar moderatoarea Lorena Bogza a precizat că și Maia Sandu, prezentă la emisiune, care în 2014 era ministru al educației, a semnat hotărârea respectivă.

Năstase s-a bâlbâit atunci, iar Maia Sandu a intervenit spunând că ea va explica. “Doamna Sandu va explica”, a spus și Năstase, vădit bucuros că scapă de responsabilitate, după care a schimbat cursul discuției, fără ca Maia Sandu să mai explice, notează Politics.md.

foto: inprofunzime.md

You may also like

Comments are closed.

By