Ana Ursachi nu comentează despre trecutul său dubios și participarea la un omor

ursachi

Avocata celor mai controversate personaje din viața politică și de afaceri din Republica Moldova – Ana Ursachi încă nu este pregătită să comenteze informațiile care au ieșit în ultimul timp la iveală despre trecutul ei dubios.

Aceasta a fost solicitată joi să comenteze informațiile despre participarea sa la un omor, dar și despre ascunderea veniturilor, dar a refuzat, cerând timp suplimentar.

„Deocamdată nu comentez în nici un fel situația respectivă”  a declarat Ana Ursachi, după ce a fost întrebată despre participarea sa la un omor, alături de fostul ei soț.

Aproximativ același a fost și răspunsul la întrebarea cum a finanțat ea Partidul Liberal Reformator cu 140 de mii la alegerile din 2014, deși pentru ultimii doi ani nu declarase venituri.

În schimb, ea a sugerat că va târî în instanțe presa care publică informații negative despre ea. Amintim că recent în presă au apărut documente care arată că în 1997 fostul soț al Anei Ursachi Ruslan Moiseev a fost inculpat într-un dosar de omucidere. Acesta, împreună cu o altă persoană a omorât o femeie cu scopul de a-i lua apartamentul.

Persoana care a participat la omor împreună cu Moiseev era nimeni alta decât Ana Ursachi. Dar din motive necunoscute în privința acesteia a fost disjugată procedura penală. Despre participarea Anei Ursachi vorbește și un martor la proces Igor Marușciac, care a declarat în instanță că însușii Moiseev s-a lăudat cum împreună cu Ana Ursachi au omorât femeia – au încercat să o stranguleze apoi au aruncat-o într-o fântână. Scopul omorului a fost să o deposedeze pe femeie de apartament, notează Politics.md.

You may also like

Comments are closed.

By