Acuzații grave în adresa Maiei Sandu. Dodon o face complice a hoților miliardului

dodon

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, vine cu acuzații dure în adresa președintelui Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu. Acesta o acuză de complicitate la acțiunile celor care au furat miliardul din sistemul bancar și pentru faptul că acum guvernul transformă acești bani în datorie de stat.

„Maia Sandu care a votat pentru toate chestiile acestea. Lasă să iasă acum să explice. În anul 2014 tot printr-o procedură de aceasta și-a asumat responsabilitatea Leancă și a votat și Maia Sandu atunci”, a declarat Dodon după ședința de marți a Parlamentului.

Remintim că anterior, Maia Sandu a fost acuzată în repetate rânduri de participarea în această fraudă atât prin intermediul fostului ei șef de partid Vlad Filat cât și prin deciziile pe care le-a votat la Guvern. Aceasta însă a tot încercat să se detașeze de acest invocând că nu a votat decizii legate de furt, deși stenogramele Guvernului o contrazic.

Cu toate acestea, liderul PAS a criticat decizia guvernului privind transformarea creditului acordat sistemului bancar în datorie de stat. Maia Sandu critică astfel o hotărâre a Guvenului după ce chiar ea votase în 2015 acordarea garanției Guvernului care prevedea foarte clar că  această datorie va trece asupra bugetului de stat, adică a cetățenilor.

 

You may also like

Comments are closed.

By