Accidente în capitală soldate cu VICTIME // FOTO

Screenshot_3

În ultimele 24 de ore au avut loc mai multe accidente în capitală, unele soldate cu victime.

Două maşini s-au ciocnit violent în această dimineață la intersecţia străzilor Miron Costin cu Bulevardul Moscovei. Din imaginile trimise pe adresa redacţiei PUBLIKA.MD se vede că accidentul s-a soldat cu victime.

Un alt accident, cu implicarea a trei automobile, s-a produs pe strada Vadul lui Vodă din Capitală. În urma impactului, un şofer a murit pe loc, notează Publika.md.

Screenshot_4

Screenshot_5

Screenshot_3

Screenshot_2

Screenshot_6
(foto: Publika.md)

Un alt accident rutier s-a produs în jurul orei 03:00 noaptea, pe șoseaua Muncești din Chișinău. Un pieton a fost lovit și a decedat la spital.

„Victima, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost accidentat grav de un automobil de model Renault Megane, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 29 de ani. Pietonul traversa strada neregulamentar, când a fost lovit din plin. Ulterior acesta adecedat în drum spre spital. Urmează să cercetăm toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, iar șoferul riscă să fie cercetat penal” a declarat pentru Today.MD, Livii Baziuc, șeful Inspectoratului Național de Patrulare.

Și în seara zilei de duminică, în jurul orei 21:00, a avut loc un accident pe un pod de pe șoseaua Balcani, în apropiere de satul Suruceni, raionul Ialoveni. Un autocar de pe ruta Chișinău – București s-a ciocnit cu o combină. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie Publika.

Screenshot_7

Screenshot_8

Poliţia urmează să stabilească toate circumstanţele producerii accidentelor.

You may also like

Comments are closed.

By