VICTIMELE REGIMULUI // Top 5 asasinate eșuate ale lui Plahotniuc sau după cine plânge Costiujeniul!

cheianu

Voi trece direct la subiect. Pe lângă faptul că nu le-a reușit manevra cu presa americană, cei din tabăra natașelor au mai dat-o în bară rău de tot și cu altceva – campania de victimizare în masă.

Printre lacrimi și lipsă de aer de atâta râs de prostia așa-ziselor victime, Moldova24 a realizat un top a celor mai penibile victimizări din ultima perioadă:

LOCUL 5 e ocupat de Andrei Năstase

Acesta plânge pe unde poate că va fi arestat, dar din păcate pentru el acest lucru nu se întâmplă. Și în acest caz, ca și în alte cazuri, Plahotniuc e de vină, pentru că dacă era un om cumsecade îl aresta ca să-i crească puțin imaginea de victimă a lui Andrei, dar așa cum Plahotniuc a capturat organele de forță, nu le dă voie să-l aresteze pe Năstase. Chiar dacă el vrea să fie arestat!

LOCUL 4: NATALIA MORARI

Aceasta susține că a primit sms-uri care conțineau amenințări, iar cînd organele de drept i-au cerut sms-urile ca să o ajute și să o protejeze acesta a refuzat să le ofere. Mai mult ca atît a dat vina pe Gofman: El mi-a zis că sunt în pericol, iar sms-urile erau defapt ale prietenilor care încercau să mă preîntîmpine.  În fine, Plahotniuc e de vină.

LOCUL 3: Sergiu Sagaidac

Acest băiat e pur și simplu caz clinic ori e lovit de Avioanele lui Țopa. Potrivit lui, moldoveanul prins cu un pistol pe Aeroport, de fapt, se îndrepta la Londra să-l omoare. Sorry, dar nu am înțeles pentru ce? Sergiu, tu pentru Plahotniuc ești un boț de aur. Dacă ai dispărea, Plahotniuc ar căuta altul în locul tău și l-ar plăti personal să stea la Londra și să îndruge ceea ce îndrugi tu. Cu fiecare postare a ta sau interviu pentru jurnal, faci mult mai mult decât toate televiziunile lui pentru ca lumea să înțeleagă cât de penibili sunt Platonii, Natașele, Țopii. Tu ești cel care arată adevărata față a platformei. Tu ești mascota ei. Cum naiba să omoare un asemenea cadou al sorții ?

LOCUL 2: Constantin Cheianu

Cap-de-ou e fenomenal. Să declari că Plahotniuc a vrut să-ți omoare fiica cu ajutorul unui pistol pneumatic prin geam îl întrece chiar și pe Sagaidac cu Killerul de pe aeroport. Cine vă scrie scenariile? Știi ce-i acela pistol pneumatic? În fine, nu asta contează, ci însăși faptul că îi crede pe moldoveni într-atât de proști încât să înghită asemenea aberații, mai ales că fica lui declară altceva. Costică, citând o pancardă a orheienilor veniți să protesteze astăzi în fața JTV, chiar că ați produs această bombă jurnalistică din CheiAnus.

LOCUL 1: Dumitru Alaiba
Campion. Ce să mai spunem. Ex-consilierul lui Filat a depășit orice limită a imaginației. Dar nu vom comenta încercarea lui de victimizare și vă vom oferi posibilitatea să vă delectați singuri cu această știre. Ideea este că abia acum îmi dau seama de ce a ajuns Filat acolo unde a ajuns. Nu-i de mirare cu asemenea Alai…

PS. Plahotniuc e un monstru.

p.p.s.

You may also like

Comments are closed.

By