4.2 C
Chișinău
Tuesday, September 28, 2021

VEZI cum pregătește Jurnal TV cadre manipulatorii de la protestul prorușilor din PMAN

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Tehnicile utilizate de forțele proruse care protestează în centrul capitalei și încearcă să ia cu asalt polițiștii pentru a împiedica organizarea paradei militare de Ziua Independenței Republicii Moldova, au fost descoperite de activistul civic Mihail Bagas.

“20 de protestatari aleargă împrejurul PMAN creând senzația mulțime”, spune Bagas într-o postare pe Facebook, unde plasează și un video cu dovada.

De asemenea, acesta mai explică cum Jurnal TV manipulează și regizează pe loc anumite situații pe care să le arate după asta la televizor. “5 oameni strigă în camera JurnalTV, imitând protestul. Hahaha.. deloc regizat”, a mai scris Bagas.

Reamintim că susținătorii prorusului Renato Usatâi și a lui Andrei Năstase s-au manifestat violent astăzi la intrarea în Piața Marii Adunări Naționale, încercând să treacă de cordonul de politiști în zona unde avea loc parada militară. Protestatarii au huiduit Armata Națională și soldații care participă la paradă, iar aceasta, potrivit presei, este o acțiune a Moscovei implementată de Usatâi și Năstase.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img