Unimedia – gunoiște informațională. PRESA BEM multiplică diversiuni ale Kremlinului

image

Despre faptul că Unimedia, Ziarul Național și alte resurse ajunse în slujba Țopilor și clanului Lucinschi după ce Filat a fost închis pentru corupție, sunt gata să publice orice minciună care ar ajuta clanul ce mulge Moldova de 25 de ani, e știut. E știută și ardoarea cu care sunt gata să promoveze petardele acestui clan. Clan la întreținerea căruia se afla această „presă liberă”.

Totuși ceea ce au făcut astăzi întrece orice măsură. E vorba despre o diversiune cu adanci radacini rusești care pune în pericol integritatea Republicii Moldova.

Unimedia tirajează cu bună știință un fake (știre falsă) plasat în spațiul informațional de diversioniștii Kremlinului menit să destabilizeze situația în UTA Gagauzia.

Iată și fake-ul propriu-zis: http://unimedia.info/stiri/Deputat-PDM-Irina-Vlah-este-principala-sursa-a-separatismului-in-Gagauzia-119871.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

Deși au apărut deja și infirmările acestei petarde informaționale, junaliștii BEM nu s-au grăbit să elimine rușinosul fals de pe site, pentru ca le convine ca lumea să fie dezorientată. Cui mai convine acest lucru? Corect – Kremlinului, Țopilor, Platonilor și altor personaje gata să distrugă Republica Moldova în ultima lor bătălie pentru putere.

Iată realitatea: http://newsmd.md/blogs/13163-razyasnenie-v-svyazi-s-publikaciey-intervyu-marchela-redukana.html

Așadar, ce faceți, dragi colegi? Asta vă e meseria? Falsul?

Nu-i destul că ați tirajat la maximum tot felul de Gofmani despre care se știe că e unul dintre cei mai corupți oameni din sistemul construit de Platon, sau Sagaidaci alungați de pe la toate băncile pentru că e bolnav mintal, acum treceți la un alt nivel de potlogarii?

Vai și-amar de capul vostru, natașelor…

You may also like

Comments are closed.

By